Acest ulei este excelent pentru ingrosarea si cresterea firului de par, al sprancenelor si al genelor!

Uleiul de ricin este un ulei extrem de benefic, bogat in substante nutritive, avand proprietati pozitive, insa este adesea evitat datorita consistentei sale lipicioase. Cu toate acestea, este o solutie ieftina si eficienta in tratarea a numeroase probleme legate de par si de piele.

Datorita beneficiilor sale uimitoare, a fost mult timp tinut secret. Este derivat din fasolea plantei de ricin si are continut ridicat de acid ricinoleic (omega-9 acid gras), care are numeroase efecte terapeutice. Acest ulei uimitor ajuta in ingrosarea sprancenelor si a genelor. Prin urmare, acest ulei este miracolul pe care il cautam de atata timp! De asemenea are o proprietate unica de a patrunde adanc hranind porii si foliculii de par. Se aplica doar cateva picaturi pe varfurile firului de par.

Se recomanda utilizarea in cantitati moderate pentru a se evita incarcarea parului. Pe de alta parte, se recomanda utilizarea acestui ulei si pentru tratarea problemelor scalpului. Cu toate acestea, este bine sa il combinati cu niste uleiuri mai usoare, pentru a se aplica cu usurinta. Aveti posibilitatea sa adaugati ulei de nuca de cocos topit sau ulei de samburi de caise, in scopul de a subtia textura. Pentru a preveni rarirea sprancenelor, se aplica ulei de ricin pur.

Un alt beneficiu al uleiului de ricin este asupra buzelor. Prin ungerea acestora cu ulei de ricin, se previne deshidratarea lor, cu toate ca ele se regenereaza usor, este mai usor sa previ decat sa tratezi.

Acest ulei protejeaza datorita concentratiei ridicate de acizi grasi si prin natura sa groasa. De asemenea, ofera un luciu natural si sanatos buzelor, sporind aspectul frumos al acestora, persistant pe buze.

Loading...